torstai 2. heinäkuuta 2009

Lomalle valmistautumista

Olen varustanut turvataloani vuoraamalla yhden seinän kokonaan kirjahyllyillä. Jugendkivitalossa huoneet ovat korkeita joten olisi sääli jättää ylhäällä olevaa tilaa käyttämättä sitten jos ja kun kirjastoni lopulta saapuu Afrikasta ja elleivät merirosvot sitä matkalla ryövää. Niinpä jatkossa kirjaston ylimpiin osiin päästäkseen on kiivettävä jakkaroille tai tikapuille.

Olen myös varustautunut vuoristoretkeilyyn, sillä lauantaina alkaa parin viikon loma ja suuntaan erääseen vuoristoon itäisessä Euroopassa. Koska elän yhä minimivarustuksessa, monia perustarvikkeita kuten vaelluskengät, makuupussi ja uusi rinkka pitää hankkia. Onneksi ei haittaa, vaikka omistaisikin niitä kahdet sitten kun omaisuus Afrikasta joskus tulee. Mahtaako kyseisessä vuoristossa tarvita hyttysverkkoja? Hmm... Malarialääkkeitä olisi vaikka niitä tuskin tarvitsee.

Suomen kesä on vaihteeksi lämmin, mutta ikävänä sivuvaikutuksena toimistoni ei selvästikään ole tällaiseen ilmastoon sopeutunut ja on kuin sauna. Jotain pitäisi asentaa mutta Suomen hintataso monien viimeaikaisten investointien jälkeen hirvittää. Kesäloma tulee oikeaan aikaan.

Olen myös ladannut lisää Etiopian lintukuvia valokuvablogiin.

Ei kommentteja: